top of page

Hoe kunnen wij helpen?

begeleiding op maat met plan EET

De impact van voeding op het milieu en klimaat is een complexe problematiek die je vanuit verschillende hoeken kan belichten en waar geen mirakeloplossing voor bestaat. Vandaar dat we onze begeleidingstrajecten afstemmen op jouw situatie, ervaring en interesses. Zo kunnen we samen toewerken naar realistische en haalbare doelstellingen.

infosessies & workshops

In infosessies belichten we de problematiek van ons huidige voedselsysteem en overlopen we de stappen die we met z’n allen kunnen zetten om het duurzamer te maken. In interactieve workshops gaan we dieper in op bepaalde aspecten (zoals bijvoorbeeld voeding en gezondheid, voedselverlies of de socioculturele aspecten van voeding).

teambuildings & events

Met theorie alleen gaan we er uiteraard niet komen. Met teambuildings en events kunnen we opgedane kennis in de praktijk brengen en samen op culinaire ontdekkingsreis gaan.

community & ambassadeurswerking

Veranderen gaat beter als je gesteund wordt door anderen. Door intern een netwerk op te zetten van ambassadeurs, zorg je er bovendien voor dat het proces van verduurzamen zélf duurzaam wordt en ook op langere termijn vruchten afwerpt. Wij zorgen uiteraard voor een gepaste begeleiding van je ambassadeurs.

pexels-pixabay-70365.jpg
bottom of page